4 november: kennissessie stadslogistiek | CityHub Leeuwarden

Vanaf 2025 krijgen veel Nederlandse steden een zero-emissiezone (ZE-zone). Een ZE-zone is, in tegenstelling tot een milieu zone, een gebied waar op termijn alleen nog uitstootvrije bedrijfsauto's en vrachtwagens mogen rijden. Dit najaar neemt de gemeente Leeuwarden een besluit over de plannen voor de invoering hiervan.

Wat betekent dat voor u?

Als u gevestigd bent in de binnenstad van Leeuwarden, daar werkzaamheden uitvoert of goederen levert dan krijgt u in de toekomst mogelijk te maken met de zero-emissiezone. Want hoe komen de spullen van uw leverancier bij u? En hoe komen uw artikelen bij uw klanten? Gelukkig zijn er oplossingen voor zero-emissie stadslogistiek en zijn er ook veel ondernemers die deze stap al hebben gemaakt. Daarover gaan we graag met u in gesprek tijdens het CityHub Event Leeuwarden. We zorgen voor een aantrekkelijk en interactief programma.

CityHub Leeuwarden

In CityHub Leeuwarden aan de Orionweg 2 worden kleine en grote leveringen voor de binnenstad verzameld, slim samengevoegd én emissievrij bezorgd. Meer informatie vindt u op https://www.caparis.nl/cityhub.

Waarom deelnemen aan dit event?

  • U hoort van wethouder Evert Stellingwerf waarom Caparis CityHub zo'n waardevolle bijdrage levert aan Leeuwarden en waarom dit zo goed aansluit bij de plannen voor de stad;
  • U kunt vragen over uw eigen situatie stellen en in gesprek gaan over de uitdagingen en kansen;
  • U ontmoet ondernemers die al ervaring hebben met zero-emissie stadslogistiek (in Leeuwarden);
  • U krijgt de kans om samen met (uw) leveranciers en collega-ondernemers uit Leeuwarden vrijblijvend kennis te maken met CityHub Leeuwarden;
  • U ontdekt hoe CityHub Leeuwarden een oplossing biedt voor uw zero-emissie stadslogistiek én bijdraagt aan uw Social Return On Investment (SROI) doelstellingen.

Aanmelden?

U kunt zich t/m maandag 28 oktober hier aanmelden. 
Tip: Nodig uw eigen leveranciers ook uit voor dit event en ga 4 november samen in gesprek om de toekomst duurzaam tegemoet te gaan!